Soutěž o dvě digitální měřidla Clevermess

Soutez-o-Clevermess-obrazek
Milé maminky a milý tatínkové, mám pro vás soutěž o digitální měřidlo Clevermess.
 
Napište mi o vašich zkušenostech s nákupem dětských botiček. Jaký způsob měření velikosti dětských bot a nožiček používáte? Jak kontrolujete, jestli vaše děti nosí správnou velikost obuvi? Co vás při nákupu botiček pro děti trápí?
 
Ze všech odpovědí zaslaných na obchod@clevermess.cz vyberu losem jednu, a autora odměním měřidlem Clevermess.
 
Jste aktivní i na Facebooku a chcete zvýšit svou šanci na výhru? Dejte našemu facebookovému příspěvku o soutěži svůj lajk, napište do komentáře jaký nadměrek v botách vám nejvíc vyhovuje, a zároveň příspěvek sdílejte. Ze všech, kteří splní všechny tři podmínky (dají lajk, sdílí a okomentují), opět náhodně vyberu jednoho fanouška, který vyhraje měřidlo Clevermess.
 
Účastí v soutěži vyjadřujete svůj souhlas se zveřejněním svého textu na webové stránce www.clevermess.cz pod vaším křestním jménem. Vaše osobní údaje (emailová adresa, jméno,…) budou po soutěži vymazány, nebudou kromě komunikace o soutěži použity na jiné účely.
 
Soutěž trvá do 1.12. 2018! Výherci budou vybráni náhodně 2.12. 2018 a následně kontaktováni e-mailem nebo zprávou na Facebooku. Důležité: Soutěže se nemohou zúčastnit podnikatelské subjekty.
 
Těším se na vaše e-maily a lajky! Pište, lajkujte a sdílejte! Dvě měřidla čekají možná právě na vás!
 
 
Pořadatel má právo vyloučit kteréhokoliv ze soutěžících ze soutěže v případě, že by tento soutěžící porušoval pravidla nebo se dopustil jiného nekalého nebo podvodného konání (nebo pokud bude podezření na takové konání), a to bez náhrady nákladů či škody, která by vyloučením mohla soutěžícímu vzniknout. V případě podezřelé výhry má zadavatel soutěže právo buď výherce prověřit, nebo určit jiného výherce. Soutěžící nejsou oprávněni požadovat namísto výhry peněžní či jiné plnění. Výhra není právně nárokovatelná. Pořadatel si vyhrazuje právo bez náhrady upravit pravidla a podmínky soutěže po celou dobu jejího trvání. Pořadatel si vyhrazuje právo bez náhrady soutěž zrušit.