Od rodičů pro rodiče, aneb jak vznikl Clevermess

Jmenuji se Nicole Oberhoferová a jsem maminkou dvou krásných dětí. Když byly mojí dceři dva roky, kladla jsem si neustále otázku: „Jsou jí ještě ty boty?
 
Začala jsem na tuto otázku hledat vhodnou a spolehlivou odpověď, ale nebyla jsem úplně spokojená. Vyzkoušela jsem několik tipů, které mě však nepřesvědčily o přesnosti svých výsledků.

A tak mě napadl Clevermess.

Už několik let podnikám, takže jsem rychle dala dohromady tým specialistů a odborníků, kteří mi měli pomoci s vývojem spolehlivého měřicího přístroje.
 
Uplynuly dva roky plné pokusů a prototypů, než se nám podařilo připravit kvalitní a spolehlivé řešení. S prvními prototypy jsme následně provedli průzkum mezi spotřebiteli. Mimořádně kladné ohlasy potvrdily všechny hypotézy a teorie, které měly vliv na vývoj přístroje.
 
Clevermess je patentovaná technologie, která sjednocuje několik částí, jako například měření délky i šířky nohy a boty jedním přístrojem. Digitální technologie garantuje přesné a tím pádem důvěryhodné výsledky měření. Výrobek čeká testování podle norem GS a TÜV.
 
Celý výrobní proces se odehrává v Bavorsku, na což jsme zvláště pyšní! Made in Germany. Přístroj Clevermess by měl mnoha rodičům pomoci při výběru správné velikosti bot pro jejich děti. Pro mě je důležité, abyste s přístrojem Clevermess byli spokojeni Vy, mí zákazníci. A tak, pokud byste se chtěli na něco zeptat nebo se dozvědět víc, pište své dotazy licencovaným prodejcům v dané zemi, kteří ode mě mají maximální podporu.
 
Vaše,
Nicole Oberhoferová
 
nicole-oberhoferova-s-dcerou-mereni-detske-nohy (1)